Hasselt

Door de voorbereidingen voor de XXX group show in New York en een onverwachte longontsteking is de tentoonstelling in Hasselt me eigenlijk een beetje ontgaan.

Weinig mensen zullen het met me eens zijn, maar ik vind het altijd weer heerlijk om met Amerikanen te werken.

Ze werken met volledige overgave, blind voor alles dat buiten hun doel valt. Ik hou niet zo van typisch Nederlandse uitspraken als: ‘Voor de file thuis zijn’ of ‘Zaken over het weekend heen tillen.’ Een aangename afwisseling dus, maar ook vermoeiend door het verschil in tijdzones.

Tussendoor heb ik ook nog het voorwoord geschreven voor een boek met gay art. (Zie capolavoroart.com) Het mochten 500 woorden worden; kort dus en dat is een prettige uitdaging. Ik hou van korte teksten met veel inhoud, al zult u er hier op dit blog weinig van merken.

Voor het archief plaats ik hier nog even de links naar de persberichten van de Hasselt tentoonstelling en de poster.


Persbericht / Press release: Back & Forth Exhibit – [ English ]

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.